2013.07.10.

Vendégünk Müller Péter író, dramaturg

Müller Péter egy évtizede a magyar könyveladási listák elején található, ugyanis hazánk egyik legnépszerűbb spirituális témákat körüljáró írója, akitől az elmúlt években számos bölcsességet hallhattunk és olvashattunk.
Bár eredetileg színházi dramaturgként kezdte pályáját, egy saját, nagyon is meghatározó élmény hatására kezdett mélyebbre ásni, már ami az ember lelkét, szellemét és magát a nagy betűs Életet jelenti. Írói tevékenysége és tanítói ambíciója eredményeként indult útjára a Mesterkurzus című előadássorozat. Ennek keretében már sokan meghallgathatták élőben is gondolatait, tanításait, melyekkel az ember önismeretét szeretné leginkább elősegíteni: jobban megérteni és értetni magunkat és a világot.
Müller Péter szerint a gondolatok és érzések átadásának legjobb módja nem is az írás, hanem a beszéd. Erre most Komlón is alkalom nyílik a szeptember 13-án, pénteken 18 órakor megrendezésre kerülő szerzői estjén, ahol eddig megjelent írásaiból ismert (és sokat idézett) gondolatokat boncolgat. Beszél szeretetről, örömről, hitről, belső mosolyról és olyan titkokat bontogat jóságos boncasztalán, amikre a lelke mélyén mindenki kíváncsi.

Belépődíj: 1.200,- Ft