2013.01.20.

vidám, pikáns, zenés játék 2 részben. A Budaörsi Játékszín vendégelőadása.

Szereplők:
Alvin - Magyar Attila
Cleo - Timkó Eszter
Wally - Szakács Tibor
Monica - Pikali Gerda
Harvey - Urmai Gábor
Stanley - Stubnya Béla
Gina - Mezei Léda

Dramaturg: Németh Virág
Jelmez: Opra Szabó Zsófia
Díszlet: Götz Béla
Koreográfus: Kadala Petra
Rendezte: Magyar Attila

„Szeretem a feleségem. Ez a kijelentés biztosan sokakat vonz majd a színházi széksorokba. Egyrészt, mert egy pikáns és nevettető előadásról van szó, másrészt, mert kit ne érdekelne ez a téma? Hiszen a házasság maga a csoda. Már ha működik. De ha épp nem? Akkor fel kell frissíteni. Mondjuk egy kis párcserével…
Magyar Attila rendezésében és főszereplésével mutatja be a Budaörsi Játékszín a „Szeretem a feleségem” című zenés vígjátékot. Mellette olyan színésztársak is színpadra lépnek, akik már megmutatták, hogy ha humorról van szó, nem ismernek tréfát. A jól ismert arcok, Timkó Eszter, Pikali Gerda, Szakács Tibor ésMagyar Attila már sokszor együtt komédiáztak.
    – Házaspár hőseink kényelmesen ringatóznak a házasélet hullámain, ám ez kevés nekik. Haladni akarnak a korral, valami izgalmat akarnak csempészni az életükbe. A két férj kitalálja, hogy párt cserélnek, mert ez a trendi. Izgalom lesz is bőven. Ám az ötlet nem válik be – mindössze ennyit árul el a történetből Magyar Attila. Mindenesetre már ez is elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést Michael Stewart pikáns komédiája iránt.” (Bárd Noémi, Mix Online)

Bérletes előadás! Jegyár: 2.200,- Ft