2013.01.17.

ÍR SZTEPP TÁNC SHOW 

Két világsztár a komlói színpadon!

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért is rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok. 
Catherine egy fantasztikus új show-t hoz el a komlói közönségnek, melyet gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmusok, új modern, koreográfiák, és – akár önálló koncerttel is felérő – élő zenekaros kíséret jellemeznek.

Az est sztárvendége Barry John Gallagher, aki a Michael Flatley’s Lord of the Dance produkciójában több mint 1500-szor táncolt az elmúlt 10 évben, 8 éve a kiemelt Las Vegas-i csoport férfi szólistája. Az egyetlen olyan ír sztepp táncos, akinek engedélyezték, hogy egyszerre lépjen fel a Lord of the Dance-ben és annak konkurenciájában, a Riverdance-ban, s így Barry John mindkét show vezető táncosaként turnézta be az egész világot. 2012-ben Queen Elizabeth, Anglia királynőjének tiszteletére tartott előadás szólistája volt. A fenségnek celebrált díszelőadáson hatalmas sikert aratott.

Catherine Gallagher új táncműfajt is teremtetett, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de közben mégis modern és megújult. A TORNADO, nevének megfelelően magába „szippant"  és összetársít sokféle stílust és műfajt, legyen az akrobatikus tánc, vagy balett.  A nézők akár saját maguk „ellenőrizhetik”, hogy a géppuskalábú táncosok valóban tizenötöt koppantanak-e lábukkal másodpercenként!

A kétszer ötven perces előadásra jegyek kaphatók a Komlói Színházban, a Líra Könyvesboltban(Városház tér), a pécsi Turinform Irodában, illetve a Jegy.hu weboldalon és országos üzlethálózatban.

Belépődíj: I. kategória: 4.900,- Ft (1-9. sorig)
II. kategória: 3.900,- Ft (10-15. sorig)